Sammenklip af sange

Hør 12 eksempler på sange til firmamiddag på under 2 min.

Afdæmpet livemusik under middagen

Uanset hvilken type fest man holder, er jeg altid fortaler for, at man vælger også at have musik under spisningen. Festen starter når gæsterne går til bords, og det kan være afgørende for festen, hvor god en stemning der bliver skabt allerede under middagen. 

Mine helaftensløsninger indeholder altid hyggelig og afdæmpet guitar og sang under middagen. Hør et eksempel på en god blanding af gode dinnersange i boksen til højre:

dj2.jpg

Danseunderholning som DJ eller med mit band.

Uanset om du vælger min største pakkeløsning med band eller min solopakke som DJ, garanterer jeg et levende dansegulv med et flot lysshow der understøtter musikken og forstærker danselysten.

Jeg har spillet som DJ og med band til et hav af firmaarrangementer igennem de sidste 12 år, og repertoiremæssigt kan jeg tilpasse mig stort set alle aldersgrupper med begge løsninger.

Du er altid velkommen til at ringe eller bruge kontaktformularen herunder for at sende en forespørgsel.

Udtalelser

Vi booker gerne Christian igen

Christian spillede til vores firmasommerfest. Vi har alle kun godt at sige om Christian, som gik rundt blandt os og spillede stille guitar ved velkomsten og spillede ligeledes guitar og sang - tilpas diskret og hyggeligt - under middagen. Han er en god, alsidig musiker og sanger :) og bagefter spillede han op til dans som DJ, med god musik, vi havde lyst til at danse til. Imødekom også de mange musikønsker, som vi præsenterede ham for i løbet af aftenen. Vi booker gerne Christian igen.

Lisbeth Nielsen
Behagelig dinnermusik

Med sin behagelige dinnermusik skabte Christian fra festens start en fornøjelig stemning. Ved den efterfølgende dans blev det tydeligt at Christian bestrider et stort repertoire og han fandt hurtigt gæsternes musiksmag. Jeg kan varmt anbefale Christian til din næste fest.

Jens Wiederholt Larsen Direktør Danmarks Leder Organisation
En musiker, der kan sit håndværk

Jeg har nydt godt af Christians musiktalent ved flere fester, både firmamæssigt og privat. Christian er en super DJ - finder hurtigt publikums smag!, han er super med en guitar og stille sang til lidt hyggemusik før og under middagen - og når der bydes op til dans, ved han præcis hvad der skal til for at fylde et dansgulv - med musik afstemt efter publikum.
Hvis man vælger Christian som musiker til sin fest/ arrangement, får man en musiker, der kan sit "håndværk" og en musiker - der uden på nogen måde at dominere - skaber en super stemning.

Morten Pedersen Direktør Codan Forsikring A/S
Christian rammer altid plet

Beskæftigelsesnetværket har flere gange brugt Christian som musiker til vores årskonference på Hotel Vejlefjord. Christian rammer altid plet med sit musikvalg og sætter tonen an til en god stemning.

Thomas Borup, Centerleder CBR-Randers/Formand for Beskæftigelsesnetværket
Ubetinget succes

Vi har i mange år brugt Christian til vores firmafester og jeg har også adskillige gange haft bud efter Christian til diverse private arrangementer!
Christians stille guitarmusik og sang under spisningen er uovertruffen, og når han så varmer op til dans, enten som DJ eller med band, sporer han sig hurtigt ind på stemningen og musiksmagen på sit publikum og dansegulvet er fyldt!
Også til en fest for hovedsageligt udlændinge var han en ubetinget succes!
Jeg vil gerne give Christian mine varmeste anbefalinger.

Lone Iversen. Produktionsleder Womens Wear Group A/S
Se alle udtalelser

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan foregår betaling ?
  Hvordan foregår betaling ?

  Jeg sender en honorar nota pr. mail efter festen med 8 dages betalingsfrist. Jeg er CVR registreret for at gøre det nemmere for bogholderier at udbetale mit honorar.

 • Vi vil gerne holde temafest - kan du tilpasse dig vores tema?
  Vi vil gerne holde temafest - kan du tilpasse dig vores tema?

  Uanset hvilket tema man vælger til en fest, anbefaler jeg fortsat at repertoiret skal være godt blandet, men med en rød tråd der passer til temaet. Det kan hurtigt blive ensformigt med den samme genre uden afvigelser.

 • Hvor meget plads skal du bruge og hvad med strøm?
  Hvor meget plads skal du bruge og hvad med strøm?

  Min optimale opstilling er 4 meter i bredden og 2,5 meter i dybden på en lige væg - 3x3 meter i et hjørne. Jeg tilpasser mig ofte på mindre plads, men i så fald vil min opstilling afvige fra de billeder du ser på siden. Jeg sørger altid for at have en præsentabel opstilling uanset hvor meget plads jeg har.

  I forhold til strøm skal jeg blot bruge almindelig 230 v. med jord.

 • Kan jeg finde flere ofte stillede spørgsmål?
  Kan jeg finde flere ofte stillede spørgsmål?

  Kig under menuen "Ofte stillede spørgsmål" for flere ofte stillede spørgsmål og svar.

1. Vælg dato

Lørdage der ikke er at finde på listen er udsolgt. Er din fest ikke en lørdag, brug datovælgeren nedenunder.

Prisen er for et 7 timers arrangement inklusiv transportomkostninger til hele Danmark eksklusiv bro og færgeafgifter.

Vælg anden dag end lørdag

Det er muligt at booke mig kun til dinnermusik på øvrige dage end lørdage. Der er også op til 20 % rabat på øvrige dage.

2. Indtast dine oplysninger

Jeg bestræber mig på at svare hurtigst muligt, senest 24 timer efter din forespørgsel.

Yderligere info om pakken

Jeg begynder opstilling af udstyr 75 min. før arrangementets start. Mine priser er altid inklusiv al teknisk udstyr og kørselsomkostninger, og med betalingsbetingelser 1.hverdag efter festen via kontooverførsel. Ekstra tid kan tilkøbes på aftenen til 500 kr. pr. halve time.