Hør sammenklip

Hør 10 gode sange til fødselsdage på under 2 minutter:

Hyggelig og afdæmpet livemusik under middagen

Med min helaftensløsning er du garanteret hyggelig og afslappet stemning lige fra gæsterne går til bords. Jeg spiller også gerne til velkomstdrinken, hvor jeg går rundt med min guitar blandt gæsterne og synger og spiller.

Under middagen udvælger jeg et repertoire der er målrettet aldersgruppen på gæsterne. Lydniveauet er afdæmpet så man kan snakke ubesværet ved bordene.

Jeg ser det som min fornemste opgave at bidrage til udviklingen af den gode stemning i festlokalet. Jeg mærker de impulser og den opstemthed der kommer fra gæsterne og spiller musik der understøtter det på bedste vis.

Generelt er min overordnede plan at spille mere stille og afdæmpede numre under maden, og mere rytmiske og energiske sange imellem retterne. 

Opstilling til 50 års fødselsdag
Opstilling til 50 års fødselsdag

En opstilling der passer ind i ethvert miljø

Jeg kan godt lide når tingene tager sig godt ud. Derfor betyder det også meget for mig at min opstilling ser tjekket ud, og samtidig bidrager til den gode stemning i lokalet.

Under spisningen kører jeg med stilfuldt afdæmpet og stillestående lys, så gæsterne kan se mig, uden at det skal tage for meget opmærksomhed.

Se alle videoer

Udtalelser

5 stjerner

Christian Daugaard - Fantastisk musik til uformel 50 års fødselsdag.

Jette Bundgaard
Kan varmt anbefale Christian

Kan varmt anbefale Christian der spillede til min 60 års fødselsdag i går. Virkelig god fornemmelse af stemningen. Rigtig god underholdning under maden på guitar og sang uden at være for dominerende. Mange gæster roste ham til skyerne. Og fed som DJ til dansen, der var gang i den. Tak til Christian

Sussi Holm
Fantastisk oplevelse

Det var en fantastisk oplevelse af have Christian Daugaard som guitarist til min mands 60 års fødselsdag. Han spillede musik, som passede lige til vores gæster. Han er dygtig og jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. Der var roser til ham fra alle vores gæster.

Jette Christensen
Lækker musik til fødselsdag

Bliver lige nødt til at sige kæmpe stor tak til Christian for lækker lækker musik til min fødselsdag 😊😊 kan varmt anbefales 👍❤️ synger fantastisk - holder det i et leje, hvor gæsterne også kan snakke sammen - og gir den max gas når der skal danses 😊😊 book ham og I er sikre på at musikken er i top 😊

Helle Andersen
God stemning

Jeg kan kun give Christian mine varmeste anbefalinger. Han formår at skabe en god stemning og spille op til dans så alle tros forskellig musik smag kommer ud at danse. Flere af mine gæster er også kommet med mange rosende ord og jeg er helt enig med dem. Christian er en meget dygtig musiker.

Louise Hansen
Se alle udtalelser
Sammenklip

Hør et mix af gode DJ sange der spænder bredt. (1:30 min)

DJ til dansen

Når middagen er overstået, stiller jeg om til min DJ opstilling mens gæsterne strækker ben og personalet rydder af og gør klar til kaffe.

Jeg har spillet som DJ de sidste 7 år, og gjort mig et utal af erfaringer for hvad der virker på et dansegulv. At være en god DJ kræver en blanding af konstant opmærksomhed, musikalsk forståelse, erfaring, timing og stemningsfornemmelse. Jeg elsker når jeg har et levende dansegulv og både spiller nyere hits og gode gamle klassikere.

Selve repertoiret spænder bredt, alt efter om det er en 40 års, 50 års eller 60 års fødselsdag som er de runde fødselsdage jeg spiller mest til.

DJ billeder6.jpg

Derfor fungerer det godt med mig som musiker og DJ

 • Jeg kan lave både store og små opstillinger af lyd- og lysudstyr, så man ikke behøver at gå på kompromis med musikken, selvom der ikke er meget plads til musik i lokalet.
 • Jeg har en udpræget god stemningsfornemmelse og ved hvilke knapper jeg skal skrue på for at skabe god stemning igennem musikken.
 • Jeg er ikke dominerende, og forstår min rolle som baggrundsmusik under middagen.
 • Jeg er servicemindet og imødekommende, og kan opfylde de fleste ønsker.
Se alle ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

 • Spiller du for til festsange fra gæsterne?
  Spiller du for til festsange fra gæsterne?

  Jeg spiller altid for til festsange.

 • Kan man købe ekstra tid på aftenen?
  Kan man købe ekstra tid på aftenen?

  På helaftensarrangementer kan man altid tilkøbe ekstra tid på aftenen til 500 kr. pr. halve time.

 • Hvor meget plads og strøm skal du bruge?
  Hvor meget plads og strøm skal du bruge?

  Min optimale opstilling er 4 meter i bredden og 2,5 meter i dybden på en lige væg - og 3x3 meter i et hjørne. Jeg tilpasser mig ofte på mindre plads, men i så fald vil min opstilling afvige fra de billeder du ser på siden. Jeg sørger altid for at have en præsentabel opstilling uanset hvor meget plads jeg har.

  I forhold til strøm skal jeg blot bruge almindelig 230 v. med jord.

 • Kan man se svar på flere ofte stillede spørgsmål?
  Kan man se svar på flere ofte stillede spørgsmål?

  Ja, det kan man under menuen "Ofte stillede spørgsmål".

1. Vælg dato

Lørdage der ikke er at finde på listen er udsolgt. Er din fest ikke en lørdag, brug datovælgeren nedenunder.

Prisen er for et 7 timers arrangement inklusiv transportomkostninger til hele Danmark eksklusiv bro og færgeafgifter.

Vælg anden dag end lørdag

Det er muligt at booke mig kun til dinnermusik på øvrige dage end lørdage. Der er også op til 20 % rabat på øvrige dage.

2. Indtast dine oplysninger

Jeg bestræber mig på at svare hurtigst muligt, senest 24 timer efter din forespørgsel.

Yderligere info om pakken

Jeg begynder opstilling af udstyr 75 min. før arrangementets start. Mine priser er altid inklusiv al teknisk udstyr og kørselsomkostninger, og med betalingsbetingelser 1.hverdag efter festen via kontooverførsel. Ekstra tid kan tilkøbes på aftenen til 500 kr. pr. halve time.