God planlægning

Der er mange ting man skal tage stilling til når man skal holde bryllup. Efter mange år i branchen ved jeg, at det ikke er ligegyldigt for festens succes hvilke valg man træffer når det kommer til lokaler, musik og mad m.m.

De bedste fester opstår uden tvivl når der er en afslappet og uformel stemning i lokalet, og det er min fornemste opgave at sørge for dette igennem musikken.

Jeg står for musikunderholdningen til ca. 25 bryllupper om året og spiller til både den prisvenlige forsamlingshusfest, det dyre slotsbryllup og alle typer af bryllupper derimellem. Fælles for alle festerne er, at de har valgt at prioritere musikken højt, og stoler på at jeg kan levere den vare der gør, at deres fest bliver som de har drømt om. 

Hør et sammenklip

hør 9 gode sange til bryllupsmiddagen på under 2 minutter:

Musikken under middagen

Der er en overvejende rød tråd i mit musikvalg både under middagen og til dansen til alle bryllupper jeg spiller til. Selvom ikke to fester er ens, er kernen af festen, nemlig gæsterne, oftest den samme blanding af aldersgrupper og personligheder som jeg har specialiseret mig i at tolke.

På den baggrund kan jeg udvælge det helt rigtige repertoire, og understøtte den gode stemning der bliver bygget op i lokalet.

Musik kan forene folk, også selvom de ikke kender hinanden på forhånd. Når man får en større gruppe af mennesker til at danse og synge sammen, er det at fællesskabet, den gode fest og magien opstår.

Opstilling til dinnermusik. Afdæmpet hyggelig belysning der passer ind i omgivelserne. Lokation: Remisen Brande
Opstilling til dinnermusik. Afdæmpet hyggelig belysning der passer ind i omgivelserne. Lokation: Remisen Brande

4 ting der gør mig god til bryllupper

  1. Jeg kan lave både store og små opstillinger af lyd- og lysudstyr, så man ikke behøver at gå på kompromis med musikken, selvom der ikke er meget plads til musik i lokalet.
  2. Jeg har en udpræget god stemningsfornemmelse, og ved hvilke knapper jeg skal skrue på for at skabe god stemning igennem musikken.
  3. Jeg er ikke dominerende, og forstår min rolle som baggrundsmusik under middagen.
  4. Jeg er servicemindet og imødekommende, og kan opfylde de fleste ønsker.
Hør nogle af mine tanker omkring min dinnermusik

Det rigtige repertoire

Det er aldrig et mål for mig at få gæsterne til at synge med på sangene under middagen, men jeg glæder mig alligevel over når det sker, da det er et tydeligt tegn på at folk slapper af og at jeg har valgt den rigtige musik der falder i deres smag. Der er ofte både forældre, bedsteforældre og venner med til festen og derfor sørger jeg også for at der er musik der kan tilfredstille alle. Mange af numrene er "evergreens" som alle aldre kan forholde sig til. Har I særlige ynglingsnumre I gerne vil have spillet, vil jeg altid gerne forsøge at opfylde ønsker - send dem blot til mig i god tid forud for festen.

 

Se alle videoer

Udtalelser

FANTASTISK PERFORMANCE!

Vi vil gerne bringe vores varmeste anbefaling! Christian formåede at skabe hyggeligt og dejligt baggrundsmusik under middagen til vores bryllup for herefter at spille op til dans som DJ, hvilket alle gæster var med på! Christian har en fantastisk stemme og stort repetoair. ALLE gæster roste ham - unge som gamle! Han var med til at gøre vores bryllup perfekt!

Louise Hvass Davidsen
Perfekt!

Musikken var bare lige i øjet. Utrolig behagelig stemning under middagen og under dansen fik Christian gang i bryllupsgæsterne. Vi booker helt sikkert Christian igen :-)

Morten Jensen
120% tilfreds!

120% tilfreds! Alt klappede, Christian er en behagelig fyr og har styr på tingene. Alle vore ønsker kunne han klare og sågar at akkompagnere en veninde, der sang for os til vores bryllup og det var så godt! Alle roste musikken og tror der blev delt en hel del visitkort ud😃 Meget bredt udvalg af sange og god blanding der passede til alle aldre! Vi håber snart vi får brug for en musiker igen og så vil vi vælge Christian!

Lise Storgaard-Lautrup
Magisk aften !

Christian spillede til vores bryllup og gjorde det til en Magisk aften! Han blev skam rost af alle vores gæster. Min mand havde allieret sig med Christian til hans tale og fået ham til at spille en sang til mig, Christian havde gjort sangen mere personlig og virkelig følte at den var til mig.

Trine
Varmeste anbefalinger

Hej Christian. vi vil endnu engang sige dig tusind, tusind tak for, at du ville spille til vores bryllup i lørdags, den 20. august 2016. 'Det blev til vores livs bedste og mest fantastiske fest, som vi nu kan se tilbage på, med masser af dejlige minder. Du spillede fantastisk, både på din guitar og efterfølgende som D.J. Vi kan kun give dig vores varmeste og bedste anbefalinger videre, til alle vi kender og alle som måtte læse dette. Du blev rost til skyerne af alle vores gæster. Vi vil ønske dig held og lykke i fremtiden, og håber du fortsat er i branchen om 25 år, når vi skal fejre sølvbryllup. De varmeste hilsner fra Dorthe og Niels Henriksen, Vildbjerg/Sunds

Niels Henriksen
Fantastisk stemme og stort repertoire

Også her skal du have en STOR tak for at have gjort vores bryllup perfekt! Er ovenud glad for at det var dig vi valgte som bryllupsmusiker til vores bryllup! Fantastisk stemme og stort repertoire for både unge og ældre! Masser af ros fra ALLE gæster! Held og lykke på din vej - og vi ses HELT sikkert igen til vores næste store fest eller ved nogen af alle dem jeg anbefaler dig til!! :-)

Louise Kidmose Johnsen‎
Se alle udtalelser
Christian Daugaard
Christian Daugaard

Musik til dans som DJ

At være en god DJ kræver en blanding af konstant opmærksomhed, musikalsk forståelse, erfaring, timing og stemningsfornemmelse. Jeg har spillet som DJ de sidste 7 år og jeg nyder, når jeg har et levende og dynamisk dansegulv til en god blanding af nyere hits og gamle klassikere.

Nogle bryllupper ender med at alle gæsterne danser med på Volvo B18 og VLTJ, og andre er det 90ér eurodance og Dr. Alban der bliver skejet ud til. Der er også fester hvor det ender med det helt store melodi grand prix medley, og nogle vil have det nyeste nye. Jeg synes det er fedt, at man ikke ved på forhånd hvor det ender henne musikalsk, men at man i selskab med gæsterne følger en strøm af god musik i en eller anden retning.

DJ mix

Hør et bredt udvalg af nyere og klassiske dansehits på under 1,5 minut:

Til fester er det altid en overvindelse for gæsterne at være de første til at træde ud på dansegulvet.

Til bryllupper er det dog altid en god start, at jeg spiller det første dansenummer lige efter jeg har spillet brudevalsen. Gæsterne er på dansegulvet og det får kickstartet dansegulvet med det samme!

Gæsterne er altid velkommen til at komme op og ønske numre. Det giver en god synergi, og giver mig et godt indtryk af gæsternes musiksmag. Brudeparret er også velkommen til at sende mig deres yndlingsdansenumre på forhånd, så vil jeg naturligvis også gerne spille dem. 

Se videoklip af mit lyssetup i forskellige situationer

Lys giver stemning

Skal der være fest, så lad der være fest! Der er altid inkluderet lækkert lys i min bryllupspakke.

Lys skaber den rigtige dansegulvsstemning, og jeg gør meget ud af at styre lyset så det understøtter musikken.

Det er vigtigt for mig at det ikke ligner et ungdomsdiskotek, men at det er stilet og tjekket og giver den helt rigtige stemning til festlokalet.

tidseksempel helaftenspakke

 Kl. 18:00 Går til bords. Jeg starter med at spille guitar og sang

kl. 23:00 Strække ben pause efter dessert og omstilling til DJ

Kl. 23:30 Brudevals og første dansenummer umiddelbart efterfølgende.

Kl. 02:00 natmad serveres og musik slutter. Mulighed for forlængelse.

 

Bryllupspakken

9 ud af 10 bryllupper tager minimum 8 timer. Ofte er det ca. 5 timers guitar og sang og 2,5 times dansemusik. Mellem middag og dans er der ofte en lille halv times strække-ben-pause hvor personalet rydder af og gør klar til kaffe, og jeg stiller om til DJ.

Alle ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål til bryllup

1. Vælg dato

Lørdage der ikke er at finde på listen er udsolgt. Er din fest ikke en lørdag, brug datovælgeren nedenunder.

Prisen er for et 7 timers arrangement inklusiv transportomkostninger til hele Danmark eksklusiv bro og færgeafgifter.

Vælg anden dag end lørdag

Det er muligt at booke mig kun til dinnermusik på øvrige dage end lørdage. Der er også op til 20 % rabat på øvrige dage.

2. Indtast dine oplysninger

Jeg bestræber mig på at svare hurtigst muligt, senest 24 timer efter din forespørgsel.

Yderligere info om pakken

Jeg begynder opstilling af udstyr 75 min. før arrangementets start. Mine priser er altid inklusiv al teknisk udstyr og kørselsomkostninger, og med betalingsbetingelser 1.hverdag efter festen via kontooverførsel. Ekstra tid kan tilkøbes på aftenen til 500 kr. pr. halve time.