Sammenklip

Hør et sammenklip af hyggelige dinnersange

Musikkoncept til enhver lejlighed

Uanset hvilken type fest du skal holde, kan jeg ikke forestille mig et arrangement hvor jeg ikke kan tilpasse mig med hyggelig guitar og sang under middagen og DJ underholdning til dans.

Musikken under middagen er afdæmpet, så gæsterne kan tale ubesværet. Repertoiret tilpasser jeg på dagen så det passer bedst muligt til aldersgruppen på gæsterne og aftenens udvikling.

Hør et sammenklip af min dinnermusik med guitar og sang.

Udtalelser

Magisk aften !

Christian spillede til vores bryllup og gjorde det til en Magisk aften! Han blev skam rost af alle vores gæster. Min mand havde allieret sig med Christian til hans tale og fået ham til at spille en sang til mig, Christian havde gjort sangen mere personlig og virkelig følte at den var til mig.

Trine
Fantastisk stemme og stort repertoire

Også her skal du have en STOR tak for at have gjort vores bryllup perfekt! Er ovenud glad for at det var dig vi valgte som bryllupsmusiker til vores bryllup! Fantastisk stemme og stort repertoire for både unge og ældre! Masser af ros fra ALLE gæster! Held og lykke på din vej - og vi ses HELT sikkert igen til vores næste store fest eller ved nogen af alle dem jeg anbefaler dig til!! :-)

Louise Kidmose Johnsen‎
FANTASTISK PERFORMANCE!

Vi vil gerne bringe vores varmeste anbefaling! Christian formåede at skabe hyggeligt og dejligt baggrundsmusik under middagen til vores bryllup for herefter at spille op til dans som DJ, hvilket alle gæster var med på! Christian har en fantastisk stemme og stort repetoair. ALLE gæster roste ham - unge som gamle! Han var med til at gøre vores bryllup perfekt!

Louise Hvass Davidsen
120% tilfreds!

120% tilfreds! Alt klappede, Christian er en behagelig fyr og har styr på tingene. Alle vore ønsker kunne han klare og sågar at akkompagnere en veninde, der sang for os til vores bryllup og det var så godt! Alle roste musikken og tror der blev delt en hel del visitkort ud😃 Meget bredt udvalg af sange og god blanding der passede til alle aldre! Vi håber snart vi får brug for en musiker igen og så vil vi vælge Christian!

Lise Storgaard-Lautrup
Se alle udtalelser
Få et uforpligtende
tilbud lige her
Kontakt mig